Kennis-vragenbank: startpunt voor innovatie

De zomer begint: business voor morgen start met innovatievragen vandaag

De zomer is een mooie tijd om te genieten en om met een frisse blik naar de wereld te kijken. Met een helicopterview naar de business kijken bijvoorbeeld, en kansen waarnemen. Het is een moment van bezinning en inspiratie, en het levert u nieuwe energie en interessante vragen op.

 

Kennisvragenbank flyerInnovatievragen via de Kennisvragenbank

Wist u dat u heel laagdrempelig innovatievragen kunt stellen aan de topstudenten van de TU/e? Stel uw vraag via de Kennisvragenbank. Het stellen van de vraag is gratis. Tevens is dit een unieke kans om in contact te komen met hoogopgeleide technici.

 

Het is heel eenvoudig: Ga naar de website www.kennisvragenbank.nl, klik op ‘stel uw vraag hier’ en vul het formulier in. Binnen twee dagen ontvangt u een reactie van de helpdesk van TU/e SURE Innovation. Indien uw vraag verdere verdieping nodig heeft, behoort dat ook tot de mogelijkheden. Denk aan een haalbaarheidsstudie, marktonderzoek, brainstormsessie of concrete werkopdracht.

 

Dus laat uw inspiratie deze zomer de vrije loop en geef handen en voeten aan uw ideeën door uw vraag te stellen aan de kennisvragenbank.

 

Wij wensen u een fijne zomer toe!

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail