Bijeenkomst MinacNed en NanoNextNL


De wereld van micro- en nanotechnologie over 15 jaar

Praat mee over de volgende 15 jaar micro- en nanotechnologie. Welke mogelijkheden en oplossingen kan de nanotechnologie bieden voor de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, landbouw en veiligheid? Wij nodigen u uit voor de bijeenkomst van MinacNed en NanoNextNL op woensdag 25 september a.s.

 

Het belang van micro- en nanotechnologie

Deze technologieën staan voor een doorbraak en worden in de toekomst steeds belangrijker. Ook uw vakgebied en uw industrie kan hier wellicht van profiteren. De sessie op 25 september is een kickstart voor iedereen die nog geen goed beeld heeft van wat micro- en nanotechnologie te bieden hebben. Zorg dat u van de kansen en mogelijkheden op de hoogte bent om zo uw bedrijf ook voor te bereiden op de nabije toekomst. Later dit jaar volgt nog een 'deep dive' sessie op deelgebieden van deze technologieën. Dan gaan we dieper in op mogelijke oplossingen voor uitdagingen op het gebied van onder andere Agrofood en Health.

 

Lees meer en aanmelden

 

Vragen?

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst of heeft u vragen over dit onderwerp? Spreekt u liever één op één met onze innovatiemakelaar over de impact van micro- en nanotechnologie voor uw onderneming? Neem dan contact op met Willem Endhoven via ..., Femke Roos via ... of bel 088 - 555 43 33.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail