Te gast bij Salland Engineering


Te gast bij Salland Engineering (Europe) B.V.

Namens organiserend lid Salland Engineering (Europe) B.V. nodigen wij u van harte uit om op 31 oktober a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan het net geopende Test Technology Centrum van Salland in Zwolle. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij dit toonaangevende bedrijf op het gebied van testtechnologie en engineering voor de semiconductorindustrie. 

 

Aanmelden

 

Portretten_Salland_Verkleind_1024px SQ

Gastheer Paul van Ulsen CEO Salland Engineering (Europe) B.V.:
" Salland Engineering levert al meer dan 25 jaar toonaangevende oplossingen voor het testen van semiconductor chips. Iedereen heeft thuis meerdere producten waarvoor wij de benodigde test-technologie hebben geleverd. Zo stonden wij o.a. aan de wieg van testoplossingen voor Bluetooth, diverse generaties smartphone’s en nog vele andere producten die we allemaal dagelijks gebruiken.

 

Met de recente opening van het Test Technology Centrum versnellen wij de ontwikkeling van fundamentele testtechnologie om de nieuwste generaties chips te kunnen testen. Tevens beschikt Salland inmiddels over diverse productietesters, inclusief hoog volume handlers en waferprobers om, naast de benodigde engineering, ook productietests te kunnen doen. Dit alles betekent ‘’supply chain voor chip testing’’ vanuit Nederland met de bijbehorende engineering support.

 

Op woensdag 31 oktober laten wij u graag kennismaken met onze nieuwe faciliteit en de producten en diensten die wij leveren.”

 

Programma

16.00 – 16.30 | Inloop

16.30 – 17.00 | Presentatie Salland Engineering

17.00 – 17.45 | Rondleiding

17.45 – 18.30 | Netwerkborrel

 

Locatie
Salland Engineering (Europe) B.V.
Boerendanserdijk 39
8024 AE Zwolle

 

Parkeren kan aan de achterzijde van het gebouw (boven de Sligro)

 

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich registreert middels het inschrijfformulier. 

 

Aanmelden

 

Wij hopen u bij Salland Engineering (Europe) B.V. te mogen begroeten op 31 oktober!

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij...’. Save the date: op 29 november zijn we te gast bij VSL B.V. in Delft 

 

____________________________________________________

Over Salland Engineering (Europe) B.V.

Salland Engineering is opgericht in 1992 en is marktleider in het ontwikkelen van test technologie en test oplossingen voor de Semiconductor Test en Test & Measurement marktsegmenten. De unieke combinatie van test applicaties, ontwikkeling van instrumenten en het aanbieden van een volledige supply chain voor het testen van chips, stelt onze klanten in staat om hun doelstellingen te bereiken op het gebied van kwaliteit en time-to-market. Tevens zal het hen helpen om hun producten kosteneffectief op de markt te brengen. Salland Engineering staat bekend om zijn Mixed Signal, RF, High Speed kennis en expertise alsmede ‘High Density’ instrument oplossingen. Salland Engineering heeft zijn hoofdkantoor in Zwolle, is ISO 9001:2015 gecertificeerd en opereert wereldwijd.

 

Website Salland

 

SallandEngineering_Exterieurfoto's_2048px_sRGB_ForWeb_small

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail