COTEMACO Interreg project


Opening COTEMACO fieldlab Smart Food Processing

Op 1 oktober opent het fieldlab Smart Food Processing.

 

Dit fieldlab is onderdeel van het Europees project COTEMACO waarin Food Tech Brainport en High Tech NL partners zijn.  Vanuit dit project willen we  voedselverwerkende bedrijven in Noordwest Europa informeren en samenbrengen met technologieaanbieders van flexibele automatisering (robotisering en cobotisering). We willen de voedselverwerkende bedrijven tonen wat wel, maar ook wat niet mogelijk is met cobots (robots die kunnen samenwerken met de mens) en andere digitale automatisering.

 

Dit gaan we demonstreren in het fieldlab Smart Food Processing waar diverse opstellingen met Cobots, Robots en andere digitale automatiseringen staan opgesteld. Specifiek gericht op de Food, in een daadwerkelijke food-productieruimte.

 

Dit fieldlab zal gebruikt gaan worden om ondernemers bekend te maken met de (on)mogelijkheden van automatisering met Cobots, en hen te ondersteunen met trainingen, cursussen, business- en implementatieplannen  indien zij overwegen om cobots of andere digitale automatisering te implementeren in hun onderneming.

 

Mede met steun van Europa en de provincie Noord-Brabant is deze steun veelal volledig kosteloos voor ondernemers (via de zgn. de-minimis vrijstellingsverordening).

 

De opening van het field lab Smart Food Processing vindt voor geregistreerde bezoekers plaats om 15.30 uur. U bent welkom vanaf 15.00 uur.

 

Programma

Het programma volgt nog

 

Locatie
Food Tech Brainport
Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond

 

Parkeren
Achter het pand van Food Tech Brainport zijn voldoende gratis parkeer mogelijkheden.

 

Aanmelden

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail