nieuwe kansen voor hightechbedrijven


Holland paviljoen | SOFT 2018

High Tech NL is één van de associate partners van S2B-PIB (Science-to-Business PIB) en brengt graag het volgende event onder de aandacht. 

 

Symposium on Fusion Technology

De SOFT is het tweejaarlijkse Symposium on Fusion Technology en deze 30ste uitgave vindt plaats in Giardini Naxos vlakbij Taormina op Sicilië. SOFT is en blijft de belangrijkste mogelijkheid om het Nederlandse bedrijfsleven te koppelen aan de ingenieurs, wetenschappers en inkopers uit de fusiewereld. Het evenement trekt meer dan 800 wetenschappers, engineers, vertegenwoordigers binnen de industrie en exposanten over de gehele wereld en presenteert de laatste ontwikkelingen op het gebied van fusietechnologie. 

 

Gezamelijke Nederlandse stand

Op de SOFT is een gezamenlijke Nederlandse stand gereserveerd waaraan Nederlandse partijen tegen minimale kosten kunnen deelnemen. Dit event wordt gefinancierd door het zojuist opgerichte PIB, het Partners in International Business.  Dit is een samenwerking tussen diverse Nederlandse bedrijven geïnteresseerd in BigScience en een aantal ministeries. De focus is op de BigScience organisaties in Frankrijk en Zwitserland, zoals CERN, ITER en ESRF. De volledige titel is S2B-PIB, Science-to-Business PIB.

 

Business to Business gesprekken

Om de Nederlandse deelnemers verder te faciliteren wordt op dinsdag 18 september een speciale Industriedag gehouden en is het inplannen van Business to Business gesprekken met aanwezigen de hele week mogelijk.

 

Meer informatie 

 

Aanmelden

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Dat kan via een e-mail naar Eric Boom met een Cc naar ... 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail