nieuwe kansen voor hightechbedrijven


Holland@ITER

High Tech NL is één van de associate partners van het S2B-PIB (Science to Business -Partners in International Business) en brengt het volgende event graag onder de aandacht:

 

Op 11 september organiseert PIB een Holland@ITER dag op de ITER-site in Cadarache. Dit event is bedoeld om Nederlandse partijen in een kort tijdsbestek over kansen binnen ITER te informeren en in direct contact te brengen met de bij ITER betrokken organisaties. Bedrijven krijgen de gelegenheid zich kort te presenteren aan de ITER-procurement organisaties en ingenieurs en wetenschappers, zowel van F4E, Fusion4Energy in Barcelona als de ITER International Organization, ITER-IO in Cadarache. Zowel F4E als ITER-IO zullen presentaties verzorgen over de laatste informatie over komende mogelijkheden betreffende nieuwe tenderacties in het kader van ITER. Ook zal er een bezoek aan de indrukwekkende ITER bouwplaats worden gebracht.

 

Website

 

Over PIB

Dit event wordt georganiseerd door het zojuist opgerichte PIB, het Partners in International Business.  Dit is een samenwerking tussen diverse Nederlandse bedrijven geïnteresseerd in BigScience en een aantal ministeries. De focus is op de BigScience organisaties in Frankrijk en Zwitserland, zoals CERN, ITER en ESRF. De volledige titel is S2B-PIB, Science-to-Business PIB.

 

Interesse?

U kunt zich opgeven via een e-mail aan Matt Maniscalco ...  met een Cc naar ...

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail