Te gast bij NLR


High Tech NL te gast bij NLR - Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Namens organiserend lid NLR - Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum nodigen wij u van harte uit om op 28 maart a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit toonaangevend, mondiaal opererend onderzoekscentrum voor de lucht- en ruimtevaart. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij NLR.

 

Het NLR bestaat 100 jaar en heeft net een nieuw gebouw geopend in Marknesse, dus graag nodigen wij u uit voor de volgende High Tech NL bijeenkomst in Marknesse.

 

Met zijn multidisciplinaire expertise en ongeëvenaarde onderzoeksfaciliteiten, levert NLR innovatieve, integrale oplossingen voor complexe uitdagingen in de aerospace sector. De werkzaamheden van NLR beslaan het volledige spectrum van Research Development Test & Evaluation (RDT&E). Met zijn kennis en faciliteiten kunnen bedrijven terecht bij NLR voor validatie, verificatie, kwalificatie, simulatie en evaluatie. Zo overbrugt NLR de kloof tussen onderzoek en toepassing in de praktijk. NLR werkt zowel voor overheid als industrie in binnen- en buitenland.

 

Programma

De luchtvaart staat aan de vooravond van een revolutie; gezien de groei van de luchtvaart zal er op duurzaamheidsgebied iets moeten gebeuren. Elektrificatie is een optie maar brengt veel uitdagingen met zich mee, vooral op gewichtsgebied. Dit biedt echter ook weer een hoop kansen voor de hightechindustrie! Gastheer Martin Nagelsmit zal ingaan op de visie van het NLR op de luchtvaart in 2050 en verder. Daarna zullen we in groepen langs de verschillende faciliteiten gaan; de aëroakoestische windtunnel, de elektromagnetische testfaciliteiten, het composietenlab, de windtunnelmodellenwerkplaats en de testhal.

 

16.00 uur | Inloop

16.30 uur | Welkom en Introductie NLR | Collin Beers, Divisiemanager Aerospace Vehicles

16.45 uur | Luchtvaart in 2050 | Martin Nagelsmit, Business Manager Aerospace Vehicles Division

17.00 uur| Rondleiding

17.45 uur| Netwerkborrel

18.30 uur| Einde

 

Registratie

De registratie voor deze bijeenkomst is nog niet geopend. 

 

Locatie
Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum
Voorsterweg 31

8316 PR Marknesse

 

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen.

Wij hopen u bij het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum te mogen begroeten op 28 maart!

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij...’. 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail