Te gast bij EPR Partner


High Tech NL te gast bij EPR Partner

Namens organiserend lid EPR Partner nodigen wij u van harte uit om op 24 januari a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen bij dit toonaangevende bedrijf op het gebied van ontwikkeling en engineering van PCBA's (Printed Circuit Board Assemblies); het kloppende hart van elektronica.

 

Aanmelden 

 

Over EPR

Bij EPR geloven we dat ieder nieuw leven de beste start verdient, gedreven door een betrouwbaar hart. Daarom creëren wij het kloppende hart van de elektronica: Printed Circuit Board Assemblies. Een hart dat we eveneens in kunnen bouwen in subassemblies en systemen. Alles naar wens van de klant en naar inzicht van onze professionals. Meer over EPR

 

Gastheer Jeroen Simons

Jeroen Simons_600px"We creëren dit kloppende hart als partners. Vanaf een zo vroeg mogelijk stadium werken we intensief samen met de klant: onze engineers gaan met de engineers van onze klant om tafel om zo tot een optimaal design te komen.

 

Ook gedurende de productie en eventuele samenbouw onderhouden we nauw contact. En na levering van een product stopt het contact niet, we willen betrokken blijven en kennis uit blijven wisselen. Samen begeleiden we het product door zijn volledige levenscyclus.”

 

Benieuwd hoe wij dit kloppende hart nu precies creëren en wat hier allemaal bij komt kijken? We laten het jullie graag zien en ervaren op donderdag 24 januari. Wees welkom.

 

Programma

16.00 - 16.25 uur | Inloop met ontvangst

16.30 - 17.15 uur | Welkom door Jeroen Simons

                                Presentatie EPR Partner

                                Presentatie door gastspreker Erik Ham van TNO over fotonica en optica

17.15 - 17.45 uur | Rondleiding

17.45 - 18.30 uur | Netwerkborrel 

 

Locatie

EPR Partner

Transistorweg 2

6534 AT Nijmegen

 

Parkeren

Gratis parkeren kan op de volgende locaties:

P1 op de Novio Tech Campus (Transistorweg 5, 6534 AT Nijmegen)

P2 bij de Jan Massinkhal (Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen)

Plattegrond

 

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich registreert via het aanmeldformulier.

 

Aanmelden


Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst. 


Wij hopen u bij EPR Partner te mogen begroeten op 24 januari!

 

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij...’. Save the date: op 27 februari zijn we 'Te gast bij... Microsoft in Amsterdam'.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail