Te gast bij Detron


High Tech NL te gast bij Detron

Namens organiserend lid Detron ICT Groep  nodigen wij u van harte uit om op dinsdag 16 april samen met andere leden een bezoek te brengen aan hun lifecycle repair center inclusief cleanroom. Een unieke dienst voor een ICT-dienstverlener, waarvan hightechpartijen als ASML en IBM al sinds jaar en dag gebruik van maken om de levensduur van hun industriële systemen te verlengen. Dé kans om als lid van High Tech NL een kijkje in de keuken te nemen bij Detron. 

 

Gastheren Robbert van Hagen en Harold Koenders van het Lifecycle Services team van Detron

RobbertvanHagen_HaroldKoenders

"Sinds kort is Detron lid van High Tech NL en we zijn trots om de leden al zo snel bij ons in Veenendaal te mogen ontvangen. De meesten zullen ons bedrijf kennen als ICT-dienstverlener voor kantooromgevingen. Detron gaat echter verder door de relatie te begeleiden van onderhoud tot het verlengen van de levensduur van IT-componenten, met een specialisme op hoogwaardige technologische repair en procesbeheersing. Dit doen wij onder andere voor industriële systemen.

 

Kantooromgevingen en hightechomgevingen hebben één groot aspect met elkaar gemeen; namelijk data. Mens, machine, devices, sensoren en websites; alles produceert tegenwoordig data. 80% van deze data is ongestructureerd. Het is van groot belang om deze data veilig op te slaan. Zou je dat op de conventionele (SQL) big data wijze doen, loop je al snel tegen beperkingen als capaciteit en beschikbaar IT-budget aan. Graag laten wij de leden van High Tech NL kennismaken met onze technologisch hoogwaardige nieuwe opslagmethoden. Cloud-opslagmethodieken zonder dat de data overigens daadwerkelijk op andermans cloud hoeft te landen. Onze partners Fujitsu en IBM zullen eveneens dit onderwerp komen toelichten."

 

De registratie voor deze bijeenkomst is nog niet geopend. 

 

Programma
15.30 - 16.00 uur | Inloop & ontvangst
16.00 - 16.15 uur | Welkomstwoord door Robbert van Hagen | Detron
16.15 - 16.45 uur | Rondleiding
16.30 - 18.00 uur | Diverse presentaties over (ongestructureerde) data 
door IBM, Fujitsu en Detron 
18.00 - 19.00 uur | Netwerkborrel

 

Locatie
Detron
Traverse 1

3905 NL Veenendaal

routebeschrijving

 

Deelnemen
Alle medewerkers van leden zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich registreert via het aanmeldformulier.

Wij hopen u op 16 april bij Detron te mogen begroeten!


Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij...’. Save the date: op 21 mei as zijn we 'Te gast bij...Refitech'.

 


 

Over Detron

Detron is dé onafhankelijke ICT-dienstverlener en levert (hybride) cloud-diensten, werkplekmanagement, lifecycle services, IT-security services en (unified) communications oplossingen. Of het nu gaat om opslag en verwerking van de groeiende stroom ongestructureerde data, het gebruik van applicaties uit de cloud, IoT, consultancy op praktisch alle ICT-niveaus, levering van hard- en software infrastructuren of het best bewaarde geheim van Detron: lifecycle services voor industriële systemen, industriële IT, legacy server hardware en repair.

 

Naar de website

 

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail