Hal 2


Hannover Messe - Holland High Tech House

Als Nederlands collectief laten we zien dat Nederlands de juiste partner is bij technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en klimaat.

 

Hannover Messe logoVoor de Hannover Messe 2019 heeft Holland High Tech wederom een strategische plaats in hal 2 gereserveerd. Het Holland High Tech House biedt volop ruimte voor deelnemers om zich te presenteren. Daarnaast is er een collectieve ruimte met bargedeelte en catering voor de ontvangst van de gasten. Vanuit een paviljoen, met een open representatieve uitstraling, worden er gezamenlijk diverse activiteiten georganiseerd. Het Holland High Tech collectief in hal 2 heeft een nauwe samenwerking met de Nederlandse toeleveranciers in hal 4 waardoor:

  • We ons als Nederlandse hightechsector én Nederland hightechland in Duitsland als een eenheid presenteren.
  • Er een goede afstemming van het inhoudelijke programma tussen hal 2 en hal 4 plaatsvindt en waar mogelijk met de andere hallen waar Nederland zich presenteert.
  • Holland High Tech de deelnemers uit hal 4 uitnodigt bij het netwerkactiviteit Night of Innovations en deelnemers uit hal 2 worden uitgenodigd voor de netwerkreceptie van hal 4.

 

Meer informatie en deelnemen

 

Holland High Tech, IT & Smart Industry Paviljoen

Bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de Holland High Tech sector, IT en Smart Industry presenteren zich op de Hannover Messe op het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen in hal 8.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail