Euler Hermes

Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen en een van de leiders op het gebied van (bank)garanties en incasso. Euler Hermes is onderdeel van Allianz.

 

Met ruim 100 jaar ervaring en 6000 medewerkers in meer dan 50 landen biedt Euler Hermes een uitgebreide dienstverlening aan B-to-B klanten in zowel klein-, midden- en grootbedrijf als multinationals, die hun debiteuren willen verzekeren.

 

Euler Hermes heeft een credit intelligence netwerk met kennis van economische ontwikkelingen in landen en branches ontwikkeld om de financiële stabiliteit van meer dan 40 miljoen bedrijven te analyseren. De groep heeft in 2016 in totaal € 883 miljard transacties beschermd.

 

Euler Hermes biedt naast korte termijn ook middellange termijn oplossingen aan. Wanneer een contract wordt gesloten voor grotere projecten, zoals voor de verkoop van goederen of het leveren van diensten over een middellange termijn, kan dit enorme risico’s voor de onderneming met zich meebrengen. Met EH Cover One biedt Euler Hermes de mogelijkheid om de onderneming te beschermen tegen het risico van non-betaling binnen een contract. Met een vaste, op maat gemaakte dekking voor zowel nationale als internationale meerjarige contracten.

 

Euler Hermes heeft een AA- rating van Standard & Poor’s en Dagong Europe.

 

Meer informatie: www.eulerhermes.nl, www.economischetrends.nl, LinkedIn of Twitter.

 

Euler Hermes

Postbus 70571
5201 CZ 's-Hertogenbosch

Website: www.eulerhermes.nl

 

Telefoon: 0800 - 385 37 65
E-mail: ...

B-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail