Digitale Opsporing

Digitale Opsporing is een expert op het gebied van ICT security, digitaal forensisch onderzoek en bedrijfsrecherche. Wij zijn een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend particulier recherchebureau, werkzaam onder POB nummer 1182 en gelegitimeerd door de politie. Wij werken volgens de kaders van de Nederlandse wet en de algemeen geldende privacy gedragscodes, staan geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens en beschikken over een eigen digitaal forensisch onderzoeksbureau.

 

Dagelijks ondersteunen wij bedrijven en organisaties met diverse recherche- en toedrachts-onderzoeken, onder andere op het gebied van (digital) due diligence, cybercrime, fraude, oplichting en diefstal.

 

Paul de Vlieger, directeur:

“Met onze dienstverlening denken wij een goede aanvulling te zijn op het netwerk High Tech NL. Graag sparren wij met kennispartners over interessante samenwerkingen, nieuwe ideeën en nieuwe toepassingen van technieken.

 

Loopt u in uw organisatie ergens tegenaan op het gebied van ICT security of (vermeende) fraude waarvoor u professioneel en discreet advies nodig heeft, klop dan bij ons aan. Met de ervaring opgedaan binnen politie Nederland beschikken onze rechercheurs over een uitgebreide kennis en recherche-ervaring. Onze medewerkers beschikken over de benodigde vergunningen en worden geregeld getoetst op hun kennisniveau en integriteit.

 

Alle onderzoeken worden uitgevoerd door een sterk team van rechercheurs en door specialistisch opgeleide ICT-ers. Een ijzersterke combinatie!”

 

Digitale Opsporing

Spoorstraat 5

5975 RK Sevenum

Website: www.digitaleopsporing.nl

 

Contactpersoon: Paul de Vlieger, directeur

Telefoon: 085 - 489 1250

E-mail: ...

 

 

A-lid
Terug naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail