Strategische beurzen HTSM

Strategische beurzen HTSM

De Nederlandse hightechsector concurreert op mondiale schaal. Er liggen volop kansen in het buitenland voor Nederlandse hightechinnovaties, toepassingen, onderzoek en diensten. Intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid vergroot het internationale succes van de Nederlandse hightechsector in het buitenland. Daarom is dit verder uitgewerkt in de Internationaliseringsstrategie van topsector HTSM.

 

Meer over de internationaliseringsstrategie

 

Strategische beurzen 2017

Voor een aantal product-marktcombinaties in de hightechsector zijn internationale beurspresentaties de ideale manier om in een korte periode een breed publiek te bereiken. Het internationaliseringsteam HTSM heeft een lijst gemaakt met beurzen waar in 2017 extra aandacht naar uitgaat, omdat deze goed aansluiten bij de internationaliseringsstrategie. Dit wordt mede ondersteund door het Programma Strategische Beurzen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) en krijgt in sommige gevallen via het programma Partners for International Business (PIB) een mooi en langjarig vervolg.

 

Holland High Tech en diverse partners (zoals High Tech NL) organiseren gezamenlijke activiteiten op deze strategische beurzen. Door gezamenlijk deel te nemen met de Holland High Tech of Holland branding, wordt de uitstraling, herkenbaarheid en slagkracht vergroot. Hieronder een overzicht van de strategische beurzen in 2017. Kijk voor een uitgebreider overzicht van internationale beurzen waar Nederland zich presenteert op de kalender

 

DatumBeursCoördinator Interesse? 
13-17 februari  Nano Tech Tokyo, Japan  NanoNextNL   
14-16 maart Semicon China, China Business Cluster Semiconductors Netherlands  
14-16 maart JEC World, Frankrijk    
24-28 april Hannover Messe, Duitsland FME  
19-25 juni Paris Air Show, Frankrijk    
11-15 september Semicon Taiwan, Taiwan Business Cluster Semiconductors Netherlands en High Tech NL   
12-13 september IAA Frankfurt, Duitsland    
17-21 oktober Equip Auto Parijs, Frankrijk   Meer informatie 
14-17 november Semicon Europa + Productronica 2017 München, Duitsland High Tech NL Meer informatie 
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail