Te gast bij Festo


High Tech NL te gast bij Festo

Namens organiserend lid Festo B.V. nodigen wij u van harte uit om op dinsdag 31 oktober a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf in Delft. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij Festo. 

 

Festo – Partner in Slimme en Intuïtieve High Tech Automatisering:

Innovaties op basis van industrie 4.0 (Smart Industry) zijn de aanjager voor Smart Customization en verhoging van uw concurrerend vermogen. Festo is partner voor de Nederlandse (hightech)maakindustrie.

 

Direct aanmelden

 

Patrick Bruijn (Industry Sales Manager – High Tech & Automotive):

"Namens Festo heet ik u 31 oktober van harte welkom in het geheel nieuwe Experience Centre. Deze Experience bestaat uit drie delen: Onderwijs, Mens en Technologie. Festo stelt de mens bewust heel centraal omdat zowel onze relaties als onze medewerkers cruciaal zijn in succesvolle innovatie en ondernemend samenwerken.

 

Het Festo Experience Centre verbindt talent en kennisontwikkeling met praktische technologie en innovatie. U kunt hierin aan de hand van onze “Knowledge Walls” zien hoe grenzen van (communicatie)technieken worden opgeheven en functies van diverse marktspelers met elkaar verbonden worden. Zo ervaart u concrete Smart Industry toepassingen bij Festo.

Daarnaast hebben we “Fieldlab” opstellingen (o.a. cleanroom) waarin wij samen met onze partners prototypen realiseren, testopstellingen opbouwen, projecten realiseren en valideren. 

 

Filmpje Festo Experience Centre

 

Als partner van de Nederlandse hightechindustrie nodigen wij u graag uit op 31 oktober 2017 bij de opening van het Festo Experience Centre door de Burgemeester van Delft. Aansluitend vindt een feestelijke netwerkborrel plaats waarbij ruim de gelegenheid is te netwerken met hightechbedrijven uit alle windstreken van Nederland."

 

Programma

16.00u | Inloop en ontvangst
16.15u | Welkom bij Festo Patrick Bruijn
16.30u | Rondleiding & Business Hotspot:
               Bent u klaar voor de technische revolutie? - Folkert Hettinga
16.50u | Rondleiding & Kennis Hotspot:
               Competentie en Talent ontwikkeling voor Smart Industry - André Bos
1710u | Rondleiding & Technologie Hotspot:
               Technologische Innovatie op basis van Smart Industry - Patrick Bruijn
17.30u | Opening Experience Centre - Dennis van Beers
               Burgemeester van Delft: mw. M. van Bijsterveldt.
17.45u | Netwerkborrel
18.30u | Einde

 

Locatie

Festo BV
Schieweg 62
2627 AN Delft

routebeschrijving
U kunt op het Festo terrein voor en achter parkeren.

 

Deelnemen

Alle medewerkers van leden en partners zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich registreert middels het formulier.

 

Aanmelden

 

Wij hopen u bij Festo te mogen begroeten op 31 oktober a.s.!

 

Deelnemerslijst

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst voor deze bijeenkomst.

 

Wie komt er nog meer?

 

 

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij...’. Save-the-date: op 28 november zijn we te gast bij TOPIC in Best. 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail