Te gast bij BKB Precision


High Tech NL te gast bij BKB Precision

Namens organiserend lid BKB Precision nodigen wij u van harte uit om op donderdag 1 februari a.s. samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf in Son. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij BKB Precision.

 

Direct aanmelden

 

BKB Precision

BKB PrecisionAl 35 jaar een betrouwbare partner als het gaat om het hoogwaardig bewerken van kunststoffen. BKB Precision heeft zich binnen de maakindustrie ontwikkeld tot specialist in het bewerken van zogenaamde high performance plastics of engineering plastics en is actief in diverse marktsegmenten zoals de high-tech, semiconductor, medisch, defensie, aerospace, food en chemie.

 

Website BKB Precision

 

Mannes Westhuis (Managing Director) bij BKB Precision:

BKB Precision Mannes Westhuis“Namens BKB Precision heet ik u op donderdag 1 februari van harte welkom bij ons in Son. We onderscheiden ons in het accuraat bewerken van hoogwaardige kunststoffen tot op 3μm. Met name voor kleine en middelgrote series. Op verzoek verzorgen we ook assemblage en reiniging van kunststofproducten en indien nodig wordt de vereiste documentatie meegeleverd. In onze klimaat geconditioneerde ruime productiefaciliteit (3400m2) maken we graag uitdagende producten waarbij kwaliteit en ontzorgen centraal staat. Als kunststofbewerker voor de hightechindustrie is dit dan ook een mooi moment om u eens te laten zien en beleven hoe wij werken. Ik hoop u te mogen verwelkomen op 1 februari.”

 

Bekijk de bedrijfsvideo van BKB Precision

 

Programma

15:00 uur | Ontvangst

15:30 uur | Start programma

15:45 uur | Tour

16:45 uur | Lezing gastspreker Euler Hermes – Eddie Forster: “Wat brengt 2018 voor de hightech – een economische outlook voor de techniek”

17:00 uur | Netwerkborrel

18:30 uur | Einde bijeenkomst

 

Locatie

BKB Precision

Ekkersrijt 'Science Park' 5208

5692 EG Son

Parkeergelegenheid

 

Deelnemen

Alle medewerkers van leden en partners zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen, mits u zich registreert middels het formulier. Voertaal is Nederlands.

 

Aanmelden

 

Deelnemerslijst

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst voor deze bijeenkomst. 

 

Wij hopen u bij BKB Precision te mogen begroeten op 1 februari a.s.!

 

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij...’. Save-the-date: op 22 februari zijn we te gast bij Holst Centre in Eindhoven.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail